Man är vuxen när man lärt sig att vänta på sin belöning

"Oh yes, jag satt kvar på skolan i hela två timmar idag och räknade. Då är jag värd en glass nu". Det var det första jag tänkte när jag kom innanför dörren idag.
Mamma säger alltid att man inte är vuxen förrän man har lärt sig att vänta på sin belöning. Att man ska kunna spara pengar för att man kanske behöver dem senare och att man inte ska tänka -åh nu har jag tränat så då kan jag gå ut i helgen utan att få dåligt samvete.. Jag kommer nog aldrig bli vuxen. Fast jag känner att jag är i väldigt gott sällskap ändå. Jag behöver nog alla mina fingrar och tår för att räkna de jag känner som gör precis som jag. Lönen tar alltid slut en vecka innan nästa oavsett hur mycket pengar det var från början etc.. Undrar om det alltid har varit så eller om våra föräldrar är bättre..

 Jag vet inte varför jag kom att tänka på detta egentligen men det var roligare att bry min stackars utmattade hjärna med än skolarbete...
Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är att det känns som mina dagar bara flyter ihop och att jag bara hänger med som en zombie. Det händer egentligen väldigt mycket i mitt liv just nu, men jag är på något vis fångad i en bubbla där ingenting känns riktigt riktigt..

När stormen är över kommer jag ut från min bubbla igen, det lovar jag.