Sturup-Etiuda 800 spänn

Nu är jag och Konrad tillbaka från vår minitripp till Polen, närmare bestämt Bialystok för att hälsa på Konrads morfar. Vi hittade biljetter till Warszawa för bara 800 kr med Wizzair och sen tog vi bussen i 3h från flygplatsen till Konrads morfar. Det blev ungefär som att vara hemma en helg om man dessutom festar.. -perfekt!

Det var verkligen skönt att komma iväg från Lund och vi hade det supermysigt i Bialystok, där Konrad växte upp. Konrads morfar kan inte ett ord svenska (eller nej det var inte sant, han kan säga hej och skål) och jag kan inte många ord polska, men han är en sådan där lugn och snäll morfar som alla vill ha.. eller ja, jag kan väl egentligen bara tala för mig själv, men jag tycker verkligen om honom och hans snälla ögon. Tyvärr fick vi inga kort på honom.. vi tog inte så många bilder alls faktiskt. Men det får vi göra nästa gång. Jag sätter in en del från vår lilla stadsvandring.

     

Omgivningen viktigast

Har varit lite dålig på att blogga på sista tiden, men det är ju sommar.. allt går lite långsammare, inte sant?
 
Jag jobbar eftermiddag denna veckan, vilket alltså innebär att jag inte har så mycket liv och det brukar resultera i dåligt humör. Men denna veckan har jag faktiskt känt mig väldigt tillfreds med tillvaron och jag tror det beror på mina underbara arbetskamrater och såklart spontanfikor med vänner o föräldrar. Man ska inte underskatta det där med bra stämning på jobbet. Jag tror att det är A och O för att må bra. Jag har haft så många småjobb och sommarjobb som totalt har tagit knäcken på mig eftersom stämningen där har varit tävlingsinriktad coh hetsig. På Tetra Pak är arbetsuppgifterna inte de roligaste men det spelar liksom ingen roll eftersom man blir glad av att bara vara där. Kul tycker jag!

Igår var vi dessutom 6 tjejer från jobbet som gick till stortorget och tog en öl tillsammans när vårt skift slutade. Förutom att det var supertrevligt så ledde det även till ett tennispass efter måndagens arbete. Ska bli skönt att få träna lite och förena nytta med nöje =)

Efter varje rad jag skriver funderar jag på om jag ska gå och hämta blåbären och hallonen i kylen, så jag tror att jag ger efter för frestelsen nu.

Sov gott!

Grattis Wilmer 1 år!

image37

What can I say?

Ja, vad kan man säga.. Det regnar, någon som har märkt det kanske? Men det är lugnt nu har jag hört. Efter den här veckan kommer nämligen det "vanliga" regnvädret. Alltså det kommer inte monsunregna som det har gjort hittills utan bara vanligt svenskt regn. Vilken tur alltså! Jag som har längtat efter vanligt regn hela sommaren! tsss, vem bryr sig? Ingen som har tänkt att prata om solen eller? Nu ska vi helt plötsligt vara glada för att det bara regnar lagom mycket och inte öser.. ojojoj galet
Fast inte för att det spelar mig så stor roll faktiskt. Jag jobbar mest hela tiden och det är ganska intressant att titta på de små vattenfallen som bildas när det läcker in vatten från hålen i taket i produktionen. Dessutom har jag haft tur nog att hitta en tjej som kör förbi mig på vägen till jobbet så jag behöver inte ens cykla. Wunderbar!

Imorgon ska jag hålla mig vaken efter jobbet och gå på 1-årskalas. Grattis Wilmer min lilla älskling!
Sedan på Lördag blir det bröllop. Grattis till Karolina och Goran också! Det ska bli superkul! Ett väldigt smart datum har de valt också.. 070707 -lätt att komma ihåg om man skulle ha svårt att veta vilken dag det var man skulle köpa rosorna =)

Nu är det faktiskt nästan läggdags.. sorgligt, men ska man upp 04.40 så ska man..  längtar redan efter morgonkaffet =)